Egyet néztem Avar uton.Tetszik,csak a szomszéd deritöje kifolyt a szomszédban ez nem tetszik.Kut van ez jo de nincs benne viz.Ebből a házbol kitudnék hozni egy jo elrendezésüt.NEM baj ha nincs gáz.Vegyes központit alakitok ki.Még meg nézek egy párat.Véletlen botlottam MARCSI ingatlanba érden kedves a csaj ÉVAaki kivitt a házhoz.Köszi hogy érdeklődsz kedves ANONYMOUS!
A lányom lehet hogy Pesten tanúl tovább,lakás vagy házat vennék.GYerekként a Vadlud utcában laktam.30 év alatt teljesen más lett ÉRD.Most várpalotán lakom.szeretnék közelebb ingatlant venni Pesthez.Bármilyen információt szivesen fogadok.Barátokat is keresek,akiket érdekel a kertészkedés.állatok
.lakásátalakitás,stb
.minden érdekel amivel szebbé-jobbá tehetjük a minden napokat.Kedves olvasó,irj ha segiteni tudsz.KÖSZI NAGY ERZSÉBET vagyok .SZIA. ide kattints email küldéshez
Emberek!!!! Most van lomtalanítás parkvárosban! Persze az önkormányzat mindig jól titkolja ezt, én is csak abból jöttem rá, hogy rengeteg dakota autókázik parkvárosban utánfutóval!