Regisztrált: 2005 Nov 07 Mon, 06:03 Lakóhely: bp Üzenetek: 23
Felháborítónak tartom, amit láttam tegnap..., főleg annak tükrében amit mindannyian átélünk a havazás beálltával itt érd parkvárosban.. Tehát: Nagy Merci városi terepjáró (kb 8-10 mft) megáll a benzinkútnál, majd a kiszálló roma fiatalember hátramegy a havat épp küszködve a járdáról ellapátolni próbáló 6-8 fős nem túl jól táplált roma csapathoz. --- Ebből nekem mivel vállalkozó vagyok a következő esett le..: Az utak 98% azért nincs letakarítva, mert alvállalkozói szerződésben olyanok végzik a munkát, akik a nagy pénzt lenyúlják, átszámlázzák, majd terepjáróra költik, ahelyett hogy eszközökbe és a dolgozók bérére költenék. : Az önkormányzat miért nem tiltja hogy alvállalkozókkal lehessen végeztetni a munkát???? Akkor helyreállna a rend.! Nem azoktól a romáktól sajnálom a munkát és a vele járó pénzt (valószínüleg ráadásul keveset... ha megkapják egyáltalán a bérüket) akik dolgoznak, hanem azoktól akik nem dolgoznak és mégis többszörösen igazságtalanul gyarapodnak!!
Emberek!!!! Most van lomtalanítás parkvárosban! Persze az önkormányzat mindig jól titkolja ezt, én is csak abból jöttem rá, hogy rengeteg dakota autókázik parkvárosban utánfutóval!